Com ben bé hem dit a la presentació, una frase que defineix casa nostra és el tracte familiar.

Doncs l’hotel el portem la família Llebot.

El Josep va néixer i es va criar a la població de la Central de Capdella, un cop va acabar els seus estudis a Tremp, baixa a Barcelona a estudiar enginyeria industrial, després d’aquesta etapa, s’estableix a Barcelona on treballa del que havia estudiat

Passats uns anys li sorgeix l’oportunitat de poder tornar a la Vall Fosca, ja que s’assabenta que “Casa Mariano” està en venta, i amb l’ajuda dels seus pares, decideix comprar-la, per poder tornar on s’havia criat i comença un nou projecte al món de l’hostaleria.

Estem parlant de l’any  1986  quan es va iniciar aquest projecte, i durant aquests anys, s’han anat fent remodelacions, de tal forma que es va passar d’una fonda a hostal, fins a arribar a Hotel de 3 estrelles.

Tot això han sigut molts anys d’esforç i sacrifici de tota una família per tal de poder tirar endavant aquest projecte i poder anar adaptant l’hotel al magnífic entorn natural que té la Vall Fosca, i al mateix temps adaptar-lo als avenços tecnològics i a les necessitats dels nostres clients, per fer-ne una millor estada.

És per això que ens agradaria destacar-vos el tracte familiar que oferim, on intentem que us trobeu còmodes, com si fóssiu a casa.

Qualsevol pregunta, dubte, recomanació o assessorament, no dubteu que intentarem ajudar-vos en tot el que convingui.

Reserva ja la teva estada amb nosaltres